CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Sunday, April 8, 2012

we will miss her ~~

salam dan salam sejahtera.. ..
blog zaman batu ini dah lama tak beroperasi kan .. ..
setelah beberapa bulan tak update pape langsung, tibe-tibe malam nie ada niat yang berblogger pulak .. .. haha

berbalik pada tajuk di atas .. ..
kami akan merindui timbalan dekan kami yang angkat berangkat ke Ireland tak lama lagi .. ..
beliau akan menyambung pelajaran di sana .. ..
walaupun kami baru sahaja mengenali beliau dengan masa yang singkat, sudah rasa sedih akan kehilangan beliau di PPIPT .. .. yang mana lagi rapat dan RPS beliau, lagila akan merasakan perasaan lebih dari itu .. ..
dalam masa yang sangat singkat berhubung dan menjadi rapat dengan beliau kerana beliau sebagai penasihat BESCA dan mengajar kami subjek SERVICE MARKETING .. .. kami pasti tak kan lupekan beliau .. ..
kami mendoakan beliau selamat pergi ke sana selama 3tahun dan selamat pulang ke Malaysia selepas kami grad, insyaAllah .. .. kami sebagai sekretriat BESCA akan menjalankan tugas dengan baik insyaAllah dan laksanakan tanggungjawab yang diberikan dengan amanah .. .. beliau belum pergi sudah rasa kesedihan tue semakin menebal .. ..
beliau boleh menjadi mentor kepada kami semua .. .. jasa beliau tidak akan kami lupekan dan berharap beliau tidak juga melupakan kami disini .. ..



panjang umur, kita jumpe lagi .. .. event terakhir kami akan bersama beliau adalah dinner BESCA pada 21 April akan datang nie .. .. kami cube buat yang terbaek untuk beliau dan untuk semua orang .. .. semoga event itu akan memberikan berjuta kenangan bersama beliau .. ..we love u Puan Julinawati Suanda .. ..

2 comments:

Aremieroul Akim said...

akhirnya sawang2 ini telah dibersihkan.. he3.. btw, to puan julinawati, good luck ye puan.. jaga diri dekat tempat orang tu.. nak saya suruh $%&@ saya teman puan x..? ha3.. jangan lupa bawak survenior tau.. kalau x, siap puan.. ha3.. :P

~miss anyn~ said...

hahahha...ko jangan nak buat macam2 dengan puan..kang puan anta (%^&) kt kau nnt baru tau..hahahaha