CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Tuesday, March 22, 2011

PPIPT Naib Juara

dengan title d atas menunjukkan PPIPT memenangi hiasan khemah tercantik & perbarisan . . . . kami memang xsangka kami leh menang . . . kawan2 yang buat gimik always ada problem lastminit . . .
lagu xleh panjang la, sat 5mnit, sat 3 mnit . .
last2 ari sabtu malam rehearsal dapat tau gimik juz 1minit je!
sapa xhangin tau lastmnit cam nie . . .
sume muka tensen je . . .
nk edit lagu lg. . . tenaga pengajar gimik, ija n lela dah la xde kat kolej . . .
lastly, bell call ija bgtau yg kene tukar gimik  . . . ija pun tensen gak . . .
tp dengan pertolongan ija la kami dapat lagu 58SAAT. . .
setelah diedit oleh IJA, sent kepada BELL then d forward kan kepada ECAH. . .
keesokan harinye, kul1 lbh kami nek ke blik ecah untuk membuat latihan lagu 58 SAAT tu . . .
nsib sume senang nk pickup dengan lagu yg dah d edit . .
kami berlatih shingga kul 3 n sume nye semakin improved!
chaiyok3...
kul 4.30 berkumpul d bwh blok n g solat then gerak ke bas menuju ke stadium untuk ke acara malam nye . . .
acara bermula pada pukul 8.30 malam. . . kami bertemakan PINK melambangkan PPIPT. . .
sangat2 comel bila memakai baju pink bersama kostum yang cantekkkk....=)
kami cube membuat yang terbaek tuk diri sendiri n PPIPT. . .
inilah lagu gimik kami

video


walaupun malu time nk buat tu, kami tetap persembahkan yang terbek time tu . . . PINK kan hebat!
dengan gimik yg hebat, perbarisan yang cantek, kostum yang menarik hati n maskot yang sangat nice membuatkan kami mendapat naib juara dalam perbarisan . . . 
terima kasih kepada sume yang terlibat dalam perbarisan. . . peserta2 perbarisan, pereka kostum, pembantu2 perbarisan, kerjasam anda amat dhargai. . .
kita memenangi dengan kejutan . . .
PPIPT terbaek !

Tuesday, March 15, 2011

sHawl LyCra + CottOn

sila la tgk shawl2 sambil visit my blog . . . =)

if ade berminat, please text me in fb . . .
or juz mesej me, hanin - 012-5788104


all RM15 ONLY!
L1 (BLUE)

L2 (TURKOIZ)

L3( DARK BROWN)
SOLD TO KAKLONG
L4 (PINK BELACAN)
SOLD TO FIEZA
L5 (DARK GREY)
SOLD TO SUE
L6 (RED MAROON)
SOLD TO ZAWANIE
L7 (BLACK)
SOLD TO SUE
L8 (BROWN)
L9 (DARK BLUE)
L10 (GREY)
SOLD TO KAK ILA








SHAWL COTTON

C1(DARK GREY)
C2 (SILVER)
C3(LIGHT PINK)
SOLD TO SUE

LATEST SHAWLS
AS1(BLUE BLACK)
SOLD TO KAK FUZA
AS2(BROWN)

thanks for visiting me =)

perjuangan seorang pelajar

sudah lama aku bertaip d blog nie . . . 
blog ni dah macam xwujud lak . . .
kesian dengan blog aku nie . . .

sem ni membuatkan aku belajar pelbagai erti hidup d utara!
sem ni juga sem yang paling bz yang pernah aku alami sebagai seorang pelajar . . . 
aku nak aktif macam dlu2 balik . . .
mungkin d sini aku boleh mulakan . . .
business bersama rakan ku akan d perjuangkan sampai bile2 InsyaAllah . . .
kawan2 ku, terima kasih kerna memberi support dalam business kami walaupun ianya hanyala business kecil-kecilan . . .


hope dengan kesibukan sem nie, result aku xjatuh . . .
aku akan usahakan untuk mendapat result yang lg better dr last sem . . .
aku bangga menjadi seorang anak kepada family aku, aku bangga menjadi seorang pelajar u . . .
kerna aku bernasib baek untuk meneruskan perjuangan sebagai seseorang yang bergelar PELAJAR . . .
xsume orang yang ada nasib seperti kita . . .
aku bersyukur walaupun hanya melanjutkan pelajaran d dalam Malaysia saja . . .
InsyaAllah satu hari, kita xtahu ke mana arah tuju . . .
sume rezeki datang dari Allah . . . 
kita hanya mampu berusaha untuk menjadi yang terbaek dala hidup . . .
aku bersyukur mendapat rakan2 yang baek d sisi ku . . . thanks kepada akak2 n adik2 sekalian . . . 


walaupun sibuk dalam pelbagai hal, aku tetap akan rindukan family d umah . . . 
aku mau pulang ke umah tapi masa tidak membenarkannya . . .
huahuahuahua . . . 
ibu n bapak kata, belajar elok2 d tempat orang dik . . 
aku ingt tu . . . 
aku akan memberikan yang terbaek to my parent . . .
i love them so much !
mia familia mia amore . . .