CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Tuesday, March 22, 2011

PPIPT Naib Juara

dengan title d atas menunjukkan PPIPT memenangi hiasan khemah tercantik & perbarisan . . . . kami memang xsangka kami leh menang . . . kawan2 yang buat gimik always ada problem lastminit . . .
lagu xleh panjang la, sat 5mnit, sat 3 mnit . .
last2 ari sabtu malam rehearsal dapat tau gimik juz 1minit je!
sapa xhangin tau lastmnit cam nie . . .
sume muka tensen je . . .
nk edit lagu lg. . . tenaga pengajar gimik, ija n lela dah la xde kat kolej . . .
lastly, bell call ija bgtau yg kene tukar gimik  . . . ija pun tensen gak . . .
tp dengan pertolongan ija la kami dapat lagu 58SAAT. . .
setelah diedit oleh IJA, sent kepada BELL then d forward kan kepada ECAH. . .
keesokan harinye, kul1 lbh kami nek ke blik ecah untuk membuat latihan lagu 58 SAAT tu . . .
nsib sume senang nk pickup dengan lagu yg dah d edit . .
kami berlatih shingga kul 3 n sume nye semakin improved!
chaiyok3...
kul 4.30 berkumpul d bwh blok n g solat then gerak ke bas menuju ke stadium untuk ke acara malam nye . . .
acara bermula pada pukul 8.30 malam. . . kami bertemakan PINK melambangkan PPIPT. . .
sangat2 comel bila memakai baju pink bersama kostum yang cantekkkk....=)
kami cube membuat yang terbaek tuk diri sendiri n PPIPT. . .
inilah lagu gimik kami

video


walaupun malu time nk buat tu, kami tetap persembahkan yang terbek time tu . . . PINK kan hebat!
dengan gimik yg hebat, perbarisan yang cantek, kostum yang menarik hati n maskot yang sangat nice membuatkan kami mendapat naib juara dalam perbarisan . . . 
terima kasih kepada sume yang terlibat dalam perbarisan. . . peserta2 perbarisan, pereka kostum, pembantu2 perbarisan, kerjasam anda amat dhargai. . .
kita memenangi dengan kejutan . . .
PPIPT terbaek !

0 comments: